Ma: 2024.06.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Nevelt lányát molesztálta egy férfi - súlyosabb ítélet kiszabását indítványozta a főügyészség
Privátkopó 2024. 05. 14. 10:30:00

A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség a kiszabott 8 év szabadságvesztés helybenhagyására tett indítványt abban az ügyben, amelyben egy férfi a nevelt lányát szexuálisan molesztálta. A 35 éves férfi 2020-ban ismerkedett meg a három kiskorú gyermekét egyedül nevelő elvált anyával, akivel élettársi kapcsolatot létesítettek. A két műszakban dolgozó anya távollétében a férfi felügyelt a gyerekekre. A sértett kislányt megviselte szülei néhány évvel korábban történt válása, emiatt időnként rémálmok gyötörték.  Ilyenkor édesanyja szobájába ment, és mellette keresett nyugalmat, az élettárs pedig a nappaliban aludt.

Egyik alkalommal a férfi - kihasználva a félálomban lévő kislány állapotát - a véletlen mellé fekvő sértettet molesztálni kezdte, aki védekezni próbált. Néhány hónappal később, amikor a férfi kettesben maradt a kislánnyal, napközben is többször zaklatta, de ő ellenállt. A kislányt pszichésen megviselték a történtek, csak a kezelőorvossal való beszélgetésekben derült fény a szexuális erőszakra, majd az ügyben megtették a feljelentést.

A Pécsi Törvényszék a vádlottat folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntettében mondta ki bűnösnek, ezért 8 év szabadságvesztés büntetésre és 8 év közügyektől eltiltásra ítélte, feltételes szabadságra nem bocsátható.

Az ítélet ellen a vádlott enyhítésért, védője pedig felmentésért fellebbezett.

A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség az elsőfokú bíróság ítéletének helyben hagyására tett indítványt.

További friss információk
Elsodorta, majd viperával ütlegelte felesége szeretőjét
Nem kapott cigarettát, felgyújtotta az ismerősét
Letartóztatták az erőszakos román szőnyegárust
Kábítószer-üzletből emberölési kísérlet
Ruhákat vásárolt az idős asszonytól rabolt pénzből a cigánynő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat