Ma: 2024.03.03. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Bírósági tárgyalást követően összeverte volt feleségét a cigány - kiccsaládja is segített neki
Privátkopó 2023. 11. 24. 11:07:00

A Pásztói Járási Ügyészség indítványa nyomán a bíróság elrendelte annak a 35 éves férfinak a letartóztatását, aki egy ellene már folyamatban lévő büntetőeljárás alatt, egy bírósági tárgyalás után ismét bántalmazta volt feleségét.A 35 éves férfi ellen azért indult büntetőeljárás, mert 2023. január 27-én, este, Pásztón a rokonaival együtt bántalmazta - akkor még - válófélben lévő feleségét és annak családtagjait. A nő ekkor a fején, combján és az alkarján szenvedett horzsolásos sérüléseket, de az őt ért bántalmazás csonttöréses sérülés bekövetkezésére is alkalmas volt, a súlyosabb sérülés elmaradása a véletlennek volt csak köszönhető.

A férfi 2023. november 21-én, 10 órakor megjelent a Pásztói Járásbíróságon, a volt felesége által indított gyermekelhelyezési per tárgyalásán. A férfit elkísérték hozzátartozói is, mintegy 7-8 személy, akik a bíróság udvarán várakoztak. A tárgyalás befejezését követően a férfi a volt felesége után sietett, aki ekkor már kilépett a bíróság kapuján az utcára. Amikor utolérte, azonnal ököllel ütni kezdte valamint megrúgta a nőt és vele lévő testvérét. A két nő bántalmazásába bekapcsolódtak a volt férj rokonai is, akik ugyancsak ököllel ütötték és rugdosták őket.

A bántalmazás következtében a volt feleség nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett,  míg testvérének a feje sérült meg.

Az eljárás három rendbeli súlyos testi sértés - egy befejezett és két kísérleti cselekmény - miatt folyik a gyanúsított ellen. A Pásztói Járási Ügyészség a férfi letartóztatását indítványozta a bűnismétlés veszélyére figyelemmel, mivel ismételten volt felesége sérelmére követett el bűncselekményt.

A kényszerintézkedést a Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészi indítvánnyal egyezően egy hónapra elrendelte.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Valóságos cégtemető működött az ismert táncművész lakásában - celebek is odapaterolták a lerohasztott vállalkozásaikat
Kétszer szökött meg a bűnügyi felügyeletből
Hamis horvát orvosi iratokkal akarta késleltetni testvére börtönbe vonulását
Így húzta le a lakásvásárlókat a Szalay Mihály Attila cégbirodalmába tartozó ingatlanberuházó társaság
Megszökött a házi őrizetből a pedofíliával vádolt futballedző
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat