Ma: 2022.05.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Brutálisan bántalmazta barátnőjét - törött borosüveggel vágta meg
Privatkopo.info 2021. 11. 27. 8:20:00

A Fejér Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki egy törött üveggel megvágta barátnője állát.A nyomozás adatai szerint a férfi 2021. február 4-én, este, egy Fejér megyei településen, otthonában italozott a nővel. A vádlott ezen a napon értesült a bíróság döntéséről, miszerint a nővel szemben korábban elkövetett bántalmazás miatt felfüggesztett börtönbüntetést szabtak ki vele szemben.

A férfi és a nő között a bírósági döntés miatt éjszaka vita alakult ki, amelynek során a vádlott földhöz vágott egy borosüveget, azt nyakánál marokra fogta, és a vágásra és szúrásra alkalmas tárggyal megvágta a sértett állát.

A nő nyolc napon belül gyógyuló szúrt sebesülést szenvedett az állán, azonban a támadott testfelszín és a használt eszköz alapján fennállt súlyosabb, életveszélyes sérülés kialakulásának a reális veszélye.

Az ügyészség vádiratában a férfival szemben börtönbüntetés kiszabását, közügyektől eltiltást, valamint a letartóztatás fenntartását indítványozta.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Áramot vezetett a bejárati ajtóba, mert megelégelte a sorozatos betöréseket
Kislányokat fogdosott
Prostitúciós tevékenység végzésére adta ki a lakását
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
„Védjük meg a gyerekeket”: 56 éves fideszes politikus követett el szexuális visszaélést egy 13 éves diáklánnyal szemben
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat