Ma: 2024.02.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Prostituáltakat juttatott ki Finnországba, a bevételük egy részét elvette
Privátkopó 2023. 11. 28. 6:58:00

A rendőrök lezárták a nyomozást azzal a 35 éves pécsi férfival szemben, aki két éve és tavaly magyar lányokat utaztatott ki Finnországba, hogy prostituáltként dolgozzanak egy cseh nemzetiségű nőnél. A férfi a segítségért cserébe pénzt kért a lányoktól bevételükből.A magyar hatóságok a nemzetközi jogsegély alapján kezdték meg az eljárást 2022 augusztusában.

A finn nyomozók egy cseh nővel szemben indítottak eljárást, aki lányokat futtatott. Az asszony vallomásában elmondta, hogy kapcsolatban állt a Magyarországon tartózkodó Cs. Rolanddal (35), aki magyar nőket utaztatott ki hozzá, hogy Finnországban dolgozzanak örömlányként.

A férfi a lányoktól a prostitúcióból származó bevételük egy részét követelte cserébe. Az örömlányoknak jelezniük kellett, mikor érkeznek Magyarországra, és a bevételük 10-30 százalékát kellett odaadniuk a férfinak.

Eddig 14 magyar nőt azonosítottak a magyar rendőrök, akik 2021 augusztusa és 2022 márciusa között Cs. Roland segítségével jutottak ki Finnországba, közülük hatan fizettek neki rendszeresen.

Miután a rendőrök azonosították Cs. Rolandot, 2022. november 7-én, a lakásában fogták el, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozók a férfit hatrendbeli, üzletszerűen elkövetett kerítés bűntettével gyanúsították meg. A bűnügyesek november 10-én lezárták az eljárást, és az iratokat vádemelési javaslattal átadták az ügyészségnek.

További friss információk
Hűtlen kezeléssel és közokirat-hamisítással vádolják Kozármisleny polgármesterét
Költségvetési csalással vádolták meg a korábban már elítélt, egykori újszentiváni polgármestert
Felfüggesztett börtönbüntetést kértek Törökbálint fideszes polgármesterére - de azért jövőre indulni akar a városvezetői tisztségért
NAV-nyomozás indulhat a CÖF „háborúpártiak” kampánya miatt
Pénzmosás miatt is nyomoznak a Karácsony Gergelyhez köthető 99 Mozgalom finanszírozása ügyében
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat