Ma: 2024.02.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
53 évesen is táskarablás volt a nyíregyházi cigány „foglalkozása”
Privátkopó 2023. 11. 28. 6:54:00

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást V. József 53 éves nyíregyházi lakos ellen. A férfi 2023. november 23-án, délután, Nyíregyháza belvárosában egy idős nő mögé lépett, majd megragadta és lerántotta a vállán viselt táskáját, amitől a sértett elesett és megsérült. A férfi ezután elmenekült a helyszínről.A vármegyei rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre siettek és széleskörű adatgyűjtést végeztek, melynek eredménye képpen a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit alig 24 óra elteltével lakóhelyén elfogták.

A rendőrök V. Józsefet előállították a rendőrkapitányságra, kihallgatása alatt a bűncselekmény elkövetését elismerte. A nyomozók a férfit őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

További friss információk
Hűtlen kezeléssel és közokirat-hamisítással vádolják Kozármisleny polgármesterét
Költségvetési csalással vádolták meg a korábban már elítélt, egykori újszentiváni polgármestert
Felfüggesztett börtönbüntetést kértek Törökbálint fideszes polgármesterére - de azért jövőre indulni akar a városvezetői tisztségért
NAV-nyomozás indulhat a CÖF „háborúpártiak” kampánya miatt
Pénzmosás miatt is nyomoznak a Karácsony Gergelyhez köthető 99 Mozgalom finanszírozása ügyében
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat