Ma: 2022.06.08. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Nyugdíjas bácsit fosztott ki egy szolnoki „navajonki”
Privatkopo.info 2022. 06. 07. 8:37:00

A feltételezett elkövető már a szolnoki piacon kifigyelte a készpénzzel fizető sértettet, akit a lakásáig követett, majd elvette a pénzét. A nyomozók őrizetbe vették a gyanúsítottat és előterjesztést tesznek letartóztatása indítványozására.Bejelentés érkezett a rendőrségre egy szolnoki lakostól, aki elmondta, hogy 2022. június 5-én, 8 és 9 óra között a piacra ment. Kis idő elteltével feltűnt neki, hogy egy számára ismeretlen férfi figyeli és követi őt. Amikor hazatérve a lakásának lépcsőházához érkezett, észlelte, hogy a férfi oda is utánament. Az idős - kora miatt nehezen mozgó - sértett megijedt, próbált a lépcsőn felszaladni, de megbotlott. Az ismeretlen ezt kihasználva, a nyugdíjas férfi nadrágjának farzsebéből kivette a pénztárcáját, majd abból 12 000 forintot magához vett és a tárcát a földre hajította.

Az egyenruhások az elvégzett nyomozási cselekmények eredményeként előállítottak a rendőrkapitányságra egy helyi lakost, akit kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgattak.

Az 57 éves férfi beismerte a terhére rótt cselekményt. A nyomozók az eltulajdonított készpénz töredékét tudták lefoglalni a feltételezett elkövetőtől. A nyomozó hatóság a gyanúsított őrizetbe vételéről határozott és előterjesztést tesz letartóztatása indítványozására.

További friss információk
Nyugdíjas bácsit fosztott ki egy szolnoki „navajonki”
70 éves bácsival szexelt a 20 éves lány, vitte a bankkártyáját
Hiába hívogatta barátnőjét, a nő nem válaszolt, ezért betört az Óbudai Zsinagógába, hogy megkeresse
Tizenhat elfogatóparancs volt érvényben a 30 éves jómadár ellen
Kísértés: hotelszéfet fosztott ki egy karbantartó Budapesten
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat