Ma: 2024.05.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Temetőben raktározta a kábítószert anya és fia
Privátkopó 2024. 03. 12. 8:12:00

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) elfogta azt a 37 éves férfit és 60 éves édesanyját, akik a gyanú szerint Hevesben és Borsodban terjesztettek kábítószert. Az illegális családi drogbiznisz egyik rejtekhelye az évekkel ezelőtt meghalt apa nyughelye volt.A KR NNI Bűnügyi Szolgálat Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály miskolci egysége még tavaly ősszel kezdett nyomozásba egy bélaptátfalvai férfival kapcsolatban, miután olyan információk jutottak el hozzájuk, hogy a 37 éves férfi rendszeresen, nagy tételben vásárol speedet és extasyt, amiket aztán Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyékben értékesít.

Az eljárás során a nyomozók egyre több bizonyítékot gyűjtöttek össze anya és fia ellen, azonban a fordulópontot március 10-e hozta el számukra. Ekkor ugyanis a férfi a rendőrök szeme láttára adott el speedet két kuncsaftjának. Míg az édesanyja - férje sírhelyét felkeresve - a temetőben rejtette el az aznap megvásárolt drog nagy részét.

A síremlék koszorúkkal és fenyőágakkal letakart földje alól három, kábítószerrel teli műanyagdoboz került elő, miután a rendőrök a nőt elfogták. Az étrendkiegészítős flakonokban összesen közel egy kilogramm fehér por volt, illetve közel 300, korona mintájú, rózsaszín tabletta, valamint több száz simítózáras tasak. Az elsődleges gyorstesztek alapján a por amfetamin, míg a tabletta extasy volt, de a részletes szakértői vizsgálatok még zajlanak.

Az NNI miskolci nyomozói a 37 éves férfit és 60 éves édesanyját elfogásukat követően kábítószer-kereskedelemmel gyanúsították meg, míg a két vásárlót - egy domaházi és egy borsodnádasdi férfit - kábítószer birtoklásával. Az akcióban a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársainak segítségére volt a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bükk Bevetési Alegysége. 

A gyanúsítottak kihallgatását követően a bélapátfalvai férfit a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását, míg anyja és két vásárlója szabadlábon védekezik.

További friss információk
Rendőrkézen a szökött fogoly
Kábítószerrel üzleteltek
Drogszállítmányt kapcsolt le a NAV és az NNI
Az utcán támadt rá véletlenszerűen kiválasztott áldozatára egy drogos férfi Esztergomban
Lezárták a szomszédasszonyára lövő vén hülye elleni nyomozást
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat