Ma: 2021.12.02.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Másfél kilogramm droggal bukott le a szabolcsi fiatal
hir24.hu 2013. 10. 21. 14:26:00

A rendőrök vasárnap este tartottak házkutatást egy nyíregyházi lakásban, nem hiába: csaknem 1600 gramm „zöld növényi származék” ütötte a markukat, amely a gyorsteszt eredménye szerint amfetamint tartalmaz. A gyanú szerint az ott lakó 26 éves fiatal árulta a drogot.A terjesztőt előállították és gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer-kereskedelem miatt. A fiatal szabadlábon védekezhet.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság egyelőre vizsgálja, a lefülelt díler honnan szerezte és kinek adta el a drogot.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat