Ma: 2024.04.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Fegyveres vendéglátás
Privátkopó 2024. 03. 12. 10:40:00

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen fegyveresen elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt. Az elkövető közös italozás után gázriasztó fegyverrel fenyegetve azt követelte ismerősétől, hogy menjen be a lakásába, és köszönje meg a vendéglátást az élettársának.A vádirat szerint a vádlott 2023. szeptember közepén, miskolci lakása előtt találkozott férfi ismerősével, aki egy kiskorú lánnyal beszélgetett. A vádlott bekapcsolódott a társalgásba, majd egészen az éjszakai órákig együtt italozott a férfival, majd azzal kezdett dicsekedni, hogy fegyvere van.

A vádlott a lakásból kihozott egy 9 milliméteres kaliberű lőfegyver látszatát keltő gázpisztolyt. Jobb kezében tartotta, csőre húzta és hadonászott vele. A férfiben ez félelmet keltett, ezért azt mondta, hogy hazamenne. Az elkövető indulatosan rászólva azt követelte, hogy menjen be, és köszönje meg a vendéglátást az élettársának. Ezzel egyidejűleg bal kézzel megfogta a sértett vállát és a pisztolyt a kezében tartva behúzta a lakásba, ahol maga előtt tolta a konyháig. Itt átkarolta a sértettet, erőteljesen magához húzta, a pisztolyt a hasához szorítva, ismét köszönetnyilvánításra szólította fel, mire a sértett az élettársnak udvariasan megköszönte a vendéglátást.

A vádlott elengedte a távozni akaró férfit, majd a pisztollyal útját állta, és arra kérte, hogy igyon meg vele egy felest. A sértett azonban többször felszólította, hogy tegye el a fegyvert, és engedje ki a lakásból, aminek végül eleget tett.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott a gázriasztó fegyver elkobzásával.

További friss információk
Kihasználta az idős férfi jóhiszeműségét a 27 éves nő
Fegyver és kalapács: ékszereket és közel 15 millió forintot raboltak a maszkos rablók
Kilyukasztotta a gázcsövet, hogy volt szerelme életére törjön
Életveszélyes sérülés lett a testvérek összeszólalkozásából
Elfogtak három budapesti férfit, akik rendőrnek adták ki magukat és pénzt, illetve drogot raboltak
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat