Ma: 2023.11.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Jogosítvány nélkül, járművezetéstől eltiltás hatálya alatt okozott halálos közlekedési balesetet az Elit Taxi sofőrje, akivel szemben felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja is - a rendőrség őrizetbe vette a férfit
Privatkopo.hu 2020. 02. 05. 8:24:00

A Privatkopo.hu értesülése szerint járművezetéstől eltiltás hatálya alatt állt az a taxisofőr, aki tegnap este, Budapest XIX. kerületében, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető úton, a Köki Terminál közelében halálos közlekedési balesetet okozott. Az áldozat a Ferencváros egykori futballistája, a 38 éves Halgas Tibor. A Főtaxi Zrt. tulajdonában álló Elit Taxi sofőrjével szemben felmerült annak gyanúja, hogy kábítószer hatása alatt vezetett, ezért mintavételre került sor. A taxist a rendőrség bűnügyi őrizetbe vette.Halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt folytat nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Tegnap este, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető úton, a Köki Terminál közelében két személygépkocsi ütközött. A balesetben életét vesztette a Ferencváros egykori labdarúgója, a 38 éves Halgas Tibor.

A Privatkopo.hu értesülése szerint a balesetet okozó, az Elit Taxi sofőrjeként tevékenykedő férfi jogosítvány nélkül, járművezetéstől eltiltás hatálya alatt vezette gépjárművét. A bűnügyi portál úgy tudja, a taxisofőrrel szemben felmerült annak gyanúja, hogy kábítószer hatása alatt ült a volán mögé, ennek tisztázása érdekében mintavételre került sor, amelynek végleges eredménye még nem áll a rendőrség rendelkezésére.

A gépkocsivezetőt őrizetbe vették.

A Privatkopo.hu információit a Budapesti Rendőr-főkapitányság megerősítette.

Frissítés: kokainozott az Elit Taxi sofőrje

Kokaint mutatott ki a mintavétel annak a taxisofőrnek a szervezetében, aki kedden, este balesetet okozott a Ferihegyre vezető gyorsforgalmi úton. A vétlen gépkocsi vezetője, a Ferencváros volt labdarúgója, a 38 éves Halgas Tibor életét vesztette.

A taxis kihallgatása során elismerte felelősségét a baleset előidézésében.

További friss információk
Pesterzsébeti tragédia: az édesanya saját kezével próbálta kiszabadítani 9 éves kisfiát a beton alól
Kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott a volt bátonyterenyei képviselő - korábban kábítószeres ügy miatt gyűlt meg a baja a törvénnyel
Rendőrautóval ütközött Budapesten Pierre Woodman pornórendező
Két bosszúszomjas nő, plusz némi alkohol, „csodákra” képes
Családi tragédia Ajkán
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat