Ma: 2021.10.08. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Jogosítvány nélkül, járművezetéstől eltiltás hatálya alatt okozott halálos közlekedési balesetet az Elit Taxi sofőrje, akivel szemben felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja is - a rendőrség őrizetbe vette a férfit
Privatkopo.hu 2020. 02. 05. 8:24:00

A Privatkopo.hu értesülése szerint járművezetéstől eltiltás hatálya alatt állt az a taxisofőr, aki tegnap este, Budapest XIX. kerületében, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető úton, a Köki Terminál közelében halálos közlekedési balesetet okozott. Az áldozat a Ferencváros egykori futballistája, a 38 éves Halgas Tibor. A Főtaxi Zrt. tulajdonában álló Elit Taxi sofőrjével szemben felmerült annak gyanúja, hogy kábítószer hatása alatt vezetett, ezért mintavételre került sor. A taxist a rendőrség bűnügyi őrizetbe vette.Halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt folytat nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Tegnap este, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető úton, a Köki Terminál közelében két személygépkocsi ütközött. A balesetben életét vesztette a Ferencváros egykori labdarúgója, a 38 éves Halgas Tibor.

A Privatkopo.hu értesülése szerint a balesetet okozó, az Elit Taxi sofőrjeként tevékenykedő férfi jogosítvány nélkül, járművezetéstől eltiltás hatálya alatt vezette gépjárművét. A bűnügyi portál úgy tudja, a taxisofőrrel szemben felmerült annak gyanúja, hogy kábítószer hatása alatt ült a volán mögé, ennek tisztázása érdekében mintavételre került sor, amelynek végleges eredménye még nem áll a rendőrség rendelkezésére.

A gépkocsivezetőt őrizetbe vették.

A Privatkopo.hu információit a Budapesti Rendőr-főkapitányság megerősítette.

Frissítés: kokainozott az Elit Taxi sofőrje

Kokaint mutatott ki a mintavétel annak a taxisofőrnek a szervezetében, aki kedden, este balesetet okozott a Ferihegyre vezető gyorsforgalmi úton. A vétlen gépkocsi vezetője, a Ferencváros volt labdarúgója, a 38 éves Halgas Tibor életét vesztette.

A taxis kihallgatása során elismerte felelősségét a baleset előidézésében.

További friss információk
Családi tragédia Ajkán
Kútba zuhant és meghalt egy hároméves gyerek Hatvanban
Ittasan karambolozott a hévízi fideszes alpolgármester
Vádat emeltek a nagymama ellen, aki a tilos jelzés, valamint az érkező vonat ellenére a sínekre hajtott, emiatt két unokája meghalt
Javítóintézeti bevonulás helyett autót lopott a 17 éves „navajonki” - és egy házaspár halálát okozta vele
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat