Ma: 2021.10.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Kézigránáttal akart kapát kalapálni egy nem túl eszes férfi Őrbottyánban
Privatkopo.hu 2021. 09. 22. 6:17:00
Egy férfi kapálni szeretett volna az őrbottyáni családi ház mögötti kiskertben, de a szerszám feje lötyögött. Bement a szerszámos sufniba és keresett egy alkalmasnak tűnő eszközt, hogy ütve-kalapálva rá tudja szorítani a kapa fejét a nyélre.

Mielőtt hozzákezdett volna ehhez, a szomszédja észlelte, hogy egy robbanótestnek látszó eszközzel készült ütést mérni a kapa fejére.
A kerti szerszám javítása helyett inkább kihívták a rendőrséget - és ezt nagyon jól tették, hiszen ők értesítették a tűzszerészek ügyeletét arról, hogy feltételezhetően robbanótestet találtak.

A tűzszerész járőrparancsnok a helyszínre érve megállapította, hogy egy éles, duplafejjel és gyújtószerkezettel is ellátott, magyar gyártmányú, második világháborús eredetű, 42 M Vécsey típusú támadó kézigránát került elő, amellyel szerencsére egyetlen ütést sem mértek a kapa fejére.

A tűzszerészek - megsemmisítés céljából - elszállították a kézigránátot a helyszínről a Magyar Honvédség központi gyűjtőhelyére.

További friss információk
Családi tragédia Ajkán
Kútba zuhant és meghalt egy hároméves gyerek Hatvanban
Ittasan karambolozott a hévízi fideszes alpolgármester
Vádat emeltek a nagymama ellen, aki a tilos jelzés, valamint az érkező vonat ellenére a sínekre hajtott, emiatt két unokája meghalt
Javítóintézeti bevonulás helyett autót lopott a 17 éves „navajonki” - és egy házaspár halálát okozta vele
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat