Ma: 2024.07.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
„Nekipattanás”: Szűcs Patrik a 112-es segélyhívó diszpécserének elismerte, hogy ő okozta a debreceni halálos közlekedési balesetet, ám most azon mesterkedik, hogy az elhunyt sofőrre tolja a felelősséget
Privátkopó 2024. 03. 04. 10:29:00

14 hónapja történt: a 21 éves M. Attila, Debrecen belvárosában, a Vágóhíd utcai felüljárón szörnyethalt az autójában, miután egy szemből, nagy sebességgel érkező luxusautó - a sávját elhagyva - letarolta. A baleset bekövetkezésének körülményei egyértelműnek tűntek. A nyomozó hatóság által kirendelt igazságügyi szakértő is azt állapította meg, hogy M. Attila szabályosan közlekedett gépkocsijával, az ütközésért a szemből érkező, több tízmillió forintos Mercedes AMG C43 típusú gépkocsit vezető - a tragédia bekövetkezésekor 19 éves - Szűcs Patrikot terheli a felelősség. Azonban a fiatalember tehetős szülei és védője a közelmúltban megbízást adtak (vélhetően nem kevés pénzért) egy magánszakértői vélemény elkészítésére...Szűcs Patrik szülei a magánszakértői véleménnyel gyengíteni kívánják a rendőrség által kirendelt igazságügyi szakértő álláspontját, elbizonytalanítani a bűnügyi hatóságot abban, hogy Szűcs okozta M. Attila halálát.

A fiatal férfi a jelek szerint nem akarja vállalni a felelősséget a tettéért. A szülei minden követ megmozgatnak annak érdekében, hogy fiúk ne kerüljön börtönbe.

A Privátkopó bűnügyi portál birtokába került egy hangfelvétel, amelyen az a beszélgetés hallható, amelyet közvetlenül a szörnyű baleset bekövetkezése után rögzített a 112 segélyhívó rendszere.

A beszélgetés releváns szövegrészének szó szerinti leirata alább olvasható.

Szűcsnek sajnos semmit nem sikerült elsajátítania nagy kedvencétől, Lewis Hamiltontól

Szűcs Patrik: „Jó estét, egy nagyon nagy baleset történt itt a Faraktár utca utáni... Én baleseteztem...”

A segélyhívó diszpécsere: „Hol vannak?”

Szűcs Patrik: „Debrecen, itt a…Kőrösi…ez melyik út?... a felüljárón.”

A segélyhívó diszpécsere: „Mi történt?”

Szűcs Patrik: A kanyarban megcsúsztam és …nekipattantam az autónak.”

A segélyhívó diszpécsere: „Aha. Személyi sérülés?”

Szűcs Patrik: „Mentő és rendőr kell!”

A segélyhívó diszpécsere: „Forgalmi akadály?”

Szűcs Patrik: „Nincsen. Kőrősi… gyertek gyorsan! Szerintem itt egy halálos baleset történt.”

A segélyhívó diszpécsere: „Halálos?”

Szűcs Patrik: „Igen.”

A segélyhívó diszpécsere: „Tudják ellenőrizni az életjeleket?”

Szűcs Patrik: „Nincsen életjel…” (…)

Tehát a segítséget kérő gépjárművezető közvetlenül az ütközést követően még azt állította, hogy „megcsúszott” és „nekipattant” a szembejövő forgalmi sávban közlekedő autónak.

Később - feltételezhetően - a gazdag szülők ráeszmélhettek, hogy a bíróság akár börtönbe is küldheti fiúkat, ezért kerestek (és találtak) egy közlekedési szakértőt, aki a rendőrség által kirendelt igazságügyi szakértő adatait felhasználva, arra a következtetésre jutott, a baleset úgy is bekövetkezhetett, hogy az elhunyt sofőr hagyta el a sávját és ütközött neki az AMG Mercedesnek.

Két eltérő forgatókönyv és ugyanaz a végeredmény. Hát, ez meg hogy?

A bűnügyi portál értesülése szerint az ügyben vádemelésre 14 hónap elteltével sem került sor.

További friss információk
Autóbalesetet okozott és meghalt a főutat versenypályának gondoló Stétz Dániel korábbi Eb-bronzérmes MMA-harcos
Orosz rulettet játszott egy nagyatádi fiú, bele is halt
Újabb igazságügyi szakértő állítja: Szűcs Patrik okozta a debreceni halálos közúti balesetet
„Nekipattanás”: Szűcs Patrik a 112-es segélyhívó diszpécserének elismerte, hogy ő okozta a debreceni halálos közlekedési balesetet, ám most azon mesterkedik, hogy az elhunyt sofőrre tolja a felelősséget
Ellentámadásba lendült a debreceni tragédiát okozó milliárdoscsemete: Szűcs Patrik azt bizonygatná, hogy nem ő, hanem a baleset áldozata hibázott
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat