Ma: 2021.10.08. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Bűnözés a nagyvilágban
A „szegény menekült" az emeletről dobta le a 26 éves lányt, mert nem tudta megerőszakolni
888.hu 2017. 05. 07. 10:54:00

Kettős lábtörést szenvedett az a lány, akit egy németországi migráns az emeleti ablakon hajított ki azért, mert a lány nem engedte, hogy megerőszakolja.Az eset a Hessen tartományban található bensheimi menekülttáborban történt, ahol a 34 éves migráns először egy félbetört sörösüveggel fenyegette meg a 26 éves lányt, hogy feküdjön a földre annak érdekében, hogy megerőszakolhassa. A lány ellenkezett, mire a migráns felkapta és kihajította az ablakon, több mint négy méter magasról. Az áldozat a brutális támadást követően a betonra esett, emiatt kettős lábtörést szenvedett.

Az elkövetőt még a menekülttáborban elfogták és nem sokkal az eset után bíróság elé is állították, ahol elpityeregte magát, és azzal érvelt, hogy „2014 óta tartózkodom Németországban és azóta cudarul bánik velem a sors.”

A tárgyalás alatt azonban kiderült, az erőszakos „menekült” már korábban is összetűzésbe keveredett a hatóságokkal, ugyanis a menekülttáborban történt esetet megelőzően egy 17 éves lányt zaklatott szexuálisan. 

További friss információk
Nagy tételben „öregeztek” Kozák Alexék Észak-Írországban
Több mint kétszázezer pedofil felvételt jelentettek tavaly világszerte
Tíz emeletnyi szajha - ez a „magyar” nő is prostitúció szervezésével kereste meg a mindennapi kokaint Angliában
Sokadik lecke egzotikumra vágyó lánykáknak: megverte, majd megfojtotta a 16 éves bécsújhelyi lányt szír barátja
Innsbrucki lakásában találtak holtan egy magyar prostituáltat
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat