Ma: 2021.10.08. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Bűnözés a nagyvilágban
Ismét magyar kamionra ugráltak fel a betolakodók Franciaországban
Híradó 2017. 05. 14. 9:47:00

Ismét magyar sofőr kamionjára ugráltak fel illegális bevándorlók Franciaországban, Calais közelében. A férfi videóra vette, ahogy egy benzinkúton megrohanják a kamiont, felvágják a ponyvát, és többen bebújnak a rakomány közé. Angliába próbáltak átjutni.Nagyon úgy tűnik tehát, hogy hiába ürítették ki Calais mellett a dzsungelnek nevezett illegális tábort, továbbra is tele van bevándorlókkal Franciaország észak-nyugati része.

Az észak-Franciaországi város közelében évek óta gyülekeznek olyan migránsok, akik illegálisan akarnak Nagy-Britanniába jutni. Calais közelében spontán módon egy dzsungelként elhíresült migránstábor is kialakult, amit több ezren laktak. Végül tavaly októberben tudták felszámolni a francia hatóságok. Akkor közel 7 ezer afrikai és közel-keleti illegális bevándorlót szállítottak el a Franciaország-szerte létrehozott befogadóközpontba.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Nagy tételben „öregeztek” Kozák Alexék Észak-Írországban
Több mint kétszázezer pedofil felvételt jelentettek tavaly világszerte
Tíz emeletnyi szajha - ez a „magyar” nő is prostitúció szervezésével kereste meg a mindennapi kokaint Angliában
Sokadik lecke egzotikumra vágyó lánykáknak: megverte, majd megfojtotta a 16 éves bécsújhelyi lányt szír barátja
Innsbrucki lakásában találtak holtan egy magyar prostituáltat
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat