Ma: 2021.10.08. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Bűnözés a nagyvilágban
Azért nem lépett fel a brit rendőrség a gyereklányokat erőszakoló muszlim hordák ellen, mert „rasszizmus” lett volna
LBC Radio/Breitbart 2017. 05. 16. 5:41:00

Az angliai Rotherham városában egy muszlim banda rendszeresen megerőszakolt - gyakran csoportosan is - egy akkor 13 éves kislányt, de ő csak most beszélt a nyilvánosság előtt a borzalmakról. A 27 éves Emma az LBC rádiónak adott interjút a 14 évvel ezelőtt történtekről.Azt mondta, hogy ő jelezte a hatóságoknak a történteket, bement a rendőrségre a szüleivel, együtt akart működni a hatóságokkal, videóra vették a vallomását is. „De amint elmondtam az erőszakolók neveit, azt éreztették velem a hatóságnál, hogy rasszista vagyok, és velem van a probléma” - mondta Emma. „Különösen felhívták a figyelmemet, hogy ne említsem az elkövetők etnikai hovatartozását”, hozzátette: a rendőrök és szociális dolgozók többször is emlékeztették erre.

„Tudtam, hogy nem vagyok rasszista, de úgy éreztem ezzel akarnak elhallgattatni”. Az akkor még gyereklány egy muzulmán „grooming gang” áldozata volt, egy ilyen bűnbanda tagjai szexuális előnyökért cserébe a gyerekek bizalmába férkőznek. Először 13 évesen erőszakolták meg, természetesen szűz volt még akkor. Elmondása szerint ezek az alkalmak rendszeresek voltak, de beszámolt egy esetről, amikor bezárták egy szobába több muszlim férfival, 13 évesen.

A muzulmán erőszakolós banda ezután zsarolni kezdte a kislányt, hogy az édesanyját is megerőszakolják, ha beszél a dologról a szüleinek. A bűncselekmények azután is folytatódtak, hogy szólt a rendőrségnek, ott csak annyit mondtak, „a te szavad áll az övékkel szemben”.

Érdekes módon a rendőrség „elvesztette” azt a ruhadarabot, amiben megerőszakolták, tehát gyakorlatilag a legfontosabb bizonyítékot, tele DNS-mintákkal a bűnözőktől…

14 évesen ismét elment a hatóságokhoz, de elküldték, mondván, hogy „nincs elég bizonyíték”. Ezt követően a családjával elköltöztek az országból, mint mondta: „senki sem akarta leállítani ezt az egészet, ez volt az egyetlen megoldás”.

Az interjúban az is elhangzott, hogy sok szülő vitte már külföldre a kisgyerekét, akik muzulmán erőszakolós bandák áldozatai lettek, mivel ezek a csoportok hálózatot alkotnak az egyes angliai városok között, ezért az sem volt megoldás, hogy az országon belül költözzenek máshová. Emma már anya, azt mondta a rádióinterjúban, hogy örül, hogy kisfia született, mert képtelen lenne elviselni, ha a kislányával is ugyanaz megtörténne, ami vele.

A rotherhami gyerekzaklatási botrányban először 2010-ben ítéltek el egy csoportot, ezután pedig fény derült arra, hogy Sheffieldben és Rochdale-ben is működött muszlim gyerekerőszakoló banda. Ezt az ügyet úgy is emlegetik, hogy a brit történelem legnagyobb gyerekvédelmi botránya.

A kisgyerekek szervezett erőszakolása a ’80-as évek végétől a 2010-es évek elejéig tartott. Először a ’90-es évek elején jelezték ápolási otthonok menedzserei, hogy a rájuk bízott gyerekeket taxikkal viszi el tőlük.

Az első vádemelésre csak 20 évvel később került sor, öt pakisztáni bevándorlót gyanúsítottak meg azzal, hogy 12 és 16 év közötti kislányokat erőszakoltak meg rendszeresen. Andrew Norfolk, a The Times újságírója 2011-ben számolt be arról, hogy Rotherhamban rendkívül elterjedt volt a gyerekek szexuális kihasználása, ráadásul a rendőrség és a városi tanács is tudott az egészről legalább tíz éve.

Tavaly februárban öt férfit és két nőt, októberben nyolc férfit, idén januárban pedig további hat férfit ítéltek el. Egy független vizsgálóbizottság 2014-ben jelentette, hogy legalább 1400, 11 és 15 év közötti gyereket bántalmazott szexuálisan 1997 és 2013 között a pakisztáni bevándorlók bűnszervezete. A csoportos nemi erőszakon kívül arra is kényszerítettek gyerekeket, hogy nézzék, ahogy másokkal ugyanezt teszik.

Ezen kívül leöntötték őket üzemanyaggal és megfenyegették, hogy begyújtják. Azt is mondták nekik, hogy az anyjukat és a még náluk is fiatalabb húgaikat is megerőszakolják, illetve őket más városba viszik.

Tehát nagyjából húsz évig azért nem tettek semmit az angol hatóságok a több ezer gyerek megerőszakolása ellen, mert attól féltek, hogy „felszítanák a rasszizmust”, valamint „rombolnák a közösséget”.

Európa beteg. Gyógyíthatatlanul…

További friss információk
Nagy tételben „öregeztek” Kozák Alexék Észak-Írországban
Több mint kétszázezer pedofil felvételt jelentettek tavaly világszerte
Tíz emeletnyi szajha - ez a „magyar” nő is prostitúció szervezésével kereste meg a mindennapi kokaint Angliában
Sokadik lecke egzotikumra vágyó lánykáknak: megverte, majd megfojtotta a 16 éves bécsújhelyi lányt szír barátja
Innsbrucki lakásában találtak holtan egy magyar prostituáltat
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat