Ma: 2024.02.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Idős emberek támadóit vették őrizetbe - „navajonkiket”?
Privátkopó 2023. 01. 12. 9:44:00

Az újbudai rendőrök három órán belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint Budapest XI. kerületi lakásában támadt egy idős asszonyra, eltörte arccsontját, majd kiszakította fülbevalóit és nyakláncait. A nyomozás során derült ki, hogy társával előző héten az utcán tépték ki egy idős férfi kezéből a táskáját. Mindkét támadót őrizetbe vették.Egy fiatal férfi kopogott be egy idős nő társasházi lakásába 2023. január 10-én, 18 óra 30 perc körül azzal, hogy egy kiló kenyeret kér. Az előszobában ököllel támadt 70 éves áldozatára, majd kiszakította fülbevalóit és aranyláncait. Az asszony súlyosan megsérült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitányság rablás bűntett minősített esete és súlyos testi sértés miatt indított nyomozást.

Rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit három órán belül a közelben fogtak el. A 20 éves L. Patrikot gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették.

űA nyomozók kikérdezték a gyanúsított egy ismerősét is, akiről kiderült, hogy lopás miatt körözik, ezért a szintén 20 éves L. Nikolaszt is őrizetbe vették. Az adatgyűjtés során megalapozott gyanú merült fel arra, hogy a két fiatal 2023. január 4-én, délelőtt, a Budapest XI. kerületi Mérnök utcán egy 84 éves férfi kezéből tépték ki táskáját, abban az ügyben lopás miatt folyik eljárás.

További friss információk
Büntetés-végrehajtási dolgozók mobiltelefonokat csempésztek a fogvatartottaknak
Letartóztatási indítvány Iványi Gábor egyházának gazdasági vezetője ellen
Bilincsben az internetes csalásokra szakosodott bűnszervezet pénzmosói
Pénzmosást tártak fel a zsaruk
Kamudiplomák miatt ítélték el az ismert szexuálterapeutát
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat