Ma: 2024.07.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják a Fidesz tiszabői jelöltjét
Privátkopó 2024. 05. 30. 5:47:00

Bűnszövetségben elkövetett, új pszichoaktív anyaggal való visszaéléssel gyanúsítják a hatóságok Blága Lászlót, a Fidesz-KDNP tiszabői önkormányzati jelöltjét.A kormánypárti politikust 2022 októberében őrizetbe vették, és egy ideig letartóztatásban is volt a Hajdú-Bihar Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetben.

A nyomozati iratok szerint Blága rendszeresen, több alkalommal, a Büntető törvénykönyvben meghatározott új pszichoaktív anyagot értékesített lánya és annak férje segítségével, Tiszabőn. A képviselőjelölt lánya és annak férje szintén gyanúsítottak, a nyomozók szerint az általuk kialakított vevőkör részére értékesítette a drogot Blága is. Utóbbi két családtagot szintén letartóztatták egy időre.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség tájékoztatása szerint az ügy még nyomozati szakban van, eddig 13 személyt gyanúsítottak meg. 

A vádhatóság tájékoztatása szerint két, ötven év körüli férfi is gyanúsított (a nyomozati iratok alapján egyikük Blága), minden bűncselekmény kábítószerrel vagy új pszichoaktív anyaggal kapcsolatos az ügyben. Hozzátették, az ötven év körüli gyanúsítottak közül egyik sem ismerte be a bűncselekmény elkövetését, jelenleg szabadlábon védekeznek.

További friss információk
Hivatali vesztegetés: bűnügyi őrizetben Óbuda alpolgármestere
Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják a Fidesz tiszabői jelöltjét
Gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség a szocialista Molnár Zsoltot
Felfüggesztették az MSZP-s Molnár Zsolt mentelmi jogát
Kormánytisztviselők kenőpénzért cserébe európai uniós támogatások elnyerésében működtek közre
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat