Ma: 2024.07.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Késsel támadt édesanyjára egy drogos hulladék
Privátkopó 2023. 11. 16. 12:08:00

A Pest Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki késsel támadt édesanyjára, de apja közéjük állt, így sikerült elkerülni, hogy megszúrja a sértettet.A vádirat szerint az elkövető szüleivel és testvérével élt együtt nagykátai otthonukban. A férfinek korábban meggyűlt a baja a kábítószerrel, emiatt többször is kezelték.

2022 márciusának első napjaiban egyszer már megfenyegette otthonukban késsel édesanyját. Ekkor az elkövetőt kórházba is szállították, ahonnan néhány nappal később engedték csak ki.

2022. március 16-án, reggel - miután korábban ismét kábítószert fogyasztott - a vádlott ingerültté vált, mert anyja nem mosta ki az egyik nadrágját. A felindult férfi ekkor kiabálni kezdte, hogy „hol van a kés?”, majd a konyhaasztalról felvett egy 7,5 centiméter pengehosszúságú fanyelű kést. A vádlott a kést a feje fölé emelte és megindult a tőle pár méterre lévő sértett felé, miközben közölte, hogy őt le fogja szúrni. Az elkövető édesapja észlelte, hogy fia a sértett közvetlen közelébe lép a késsel, ezért elállta az útját, így a férfi már nem érte el a sértettet. Az apa erélyes közbelépésének köszönhetően az elkövető nem tudta megsebesíteni édesanyját.

A Pest Vármegyei Főügyészség a férfival szemben emberölés bűntettének kísérlete és kábítószer birtoklásának vétsége miatt emelt vádat.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Hivatali vesztegetés: bűnügyi őrizetben Óbuda alpolgármestere
Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják a Fidesz tiszabői jelöltjét
Gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség a szocialista Molnár Zsoltot
Felfüggesztették az MSZP-s Molnár Zsolt mentelmi jogát
Kormánytisztviselők kenőpénzért cserébe európai uniós támogatások elnyerésében működtek közre
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat