Ma: 2022.05.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Elfogták Dzsenifert és Rinaldót: hamis átutalási bizonylattal „fizettek” az interneten vásárolt termékekért
Privatkopo.info 2022. 05. 11. 8:33:00

Egy páros közel két éven keresztül -  2020. február 21. és 2022. február 11. között - egy közösségi oldal hirdetési platformján állapodott meg hirdetőkkel, majd az átutalási bizonylatról készült - hamisított - fotót küldtek az eladóknak, akik átadták nekik az árut. Az csak később derült ki, hogy valójában nem történt meg az utalás - tájékoztatott a Budapesti Rendőr-főkapitányság.A budapesti pár ezt a módszert alkalmazva összesen 24 alkalommal csalt ki különböző dolgokat: mobiltelefonokat, játékkonzolt, de volt olyan, hogy babakocsit is.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói azonosították a 29 éves M. Dzsenifert és a 23 éves Cs. Rinaldót, akiket 2022. május 4-én elfogtak.

A feltételezett elkövetőket gyanúsítottként hallgatták ki hatrendbeli, üzletszerűen elkövetett csalás vétség és tizennyolcrendbeli csalás bűntett miatt. A párost a rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Felfüggesztett börtönre ítélték Álmosd volt polgármesterét, aki önkormányzati pénzből vett magának bojlert és háztartási gépeket
Vesztegetés bűntette gyanúja miatt őrizetbe vették a Pénzügyminisztérium három munkatársát
A Központi Nyomozó Főügyészség gyanúsítottként hallgatta ki Tóth Csaba MSZP-s országgyűlési képviselőt
Polgármester, önkormányzati alkalmazott és egy építőipari cég vezetőjének letartóztatását indítványozta az ügyészség
Hack Péter: az ügyészség hibát követ el a Völner-ügyben
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat