Ma: 2021.10.08. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Rejtett tartalék: Bali szigetén van luxusvillaparkja Demszky volt főtanácsadójának! - fotók
privatkopo.hu 2014. 11. 24. 14:14:00

A Privát Kopó információja szerint Mesterházy Ernő öt önálló, minden igényt kielégítő luxusvillából álló pihenőkomplexum tulajdonosa.  A villapark Bali szigetén, Seminyak üdülőparadicsomban található. Az „ékszerdobozt” Mesterházy egy olasz üzletembertől vásárolta, 2009-ben. A bűnügyi portál úgy értesült, hogy a szabaddemokraták egykori „érdekharmonizációs menedzsere” földterületeket is vásárolt a gyönyörű szigeten.                                        Ernő szeret fürdeni a jóban...

Az öt önálló, minden igényt kielégítő luxusvillából álló pihenőkomplexum Bali szigetén, Seminyak üdülőparadicsomban található. (Bali sziget Indonéziában. A Kis-Szunda-szigetek legnyugatibb tagja, Jávától keletre, Lomboktól nyugatra fekszik.)  A villák egyenként 3-4 szobásak, mindegyikhez úszómedence tartozik. A villapark része egy úgynevezett kiszolgáló főépület, amelyben étterem és bár üzemel, valamint egy szórakoztató ház, billiárdasztalokkal és moziszobával. A Privát Kopó értesülése szerint Mesterházy földterületeket is vásárolt a szigeten, azzal a céllal, hogy azokon idegenforgalmi beruházásokat hajtson végre.

Ismeretes: Demszky Gábor volt budapesti főpolgármester személyes bizalmasát, 2004-től 2010-ig politikai főtanácsadóját - az úgynevezett Hagyó-ügy másodrendű vádlottjaként - folytatólagosan, bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettével vádolja a Központi Nyomozó Főügyészség. A Kecskeméten zajló büntetőperben Mesterházy Ernő tagadta bűnösségét. A vádlott vitatta az ellene folyó eljárás törvényességét. Vallomását írásban nyújtotta be, a tanácsvezető bíró kérdéseire - beszédhibájára és magas vérnyomására hivatkozva - nem kívánt válaszolni.

A férfi 2010. február elejétől június végéig volt előzetes letartóztatásban.

Mesterházy Ernő - aki egy ideig az SZDSZ tanácsadójaként is tevékenykedett - 1997-ben feleségül vette Mécs Mónikát, Mécs Imre SZDSZ-es politikus lányát és ezzel tagja lett a Mécs-Magyar-Demszky családnak. Demszky Gábor második felesége, Hodosán Róza lett Magyar Bálint felesége, akinek sógora Mécs Imre. (Mécs felesége Magyar Fruzsina, Magyar Bálint a testvére).

Mesterházy Ernő 2007-2008-ban tagja volt a TV2 igazgatótanácsának.

Pancsoló pénzcsinálók: Aczél Zoltán, Bojár Iván András és Mesterházy Ernő

Emlékeztetőül: Az osztrák Strabag építőipari nagyvállalat magyarországi nagyberuházásokkal összefüggésben elkövetett - egyenként több millió eurós - vesztegetéseiben a korrupciós pénzek „célba juttatását” végző „táskahordó” a Privát Kopónak adott exkluzív interjúban azt állította, „Mesterházy Ernő érdekkörének” is juttatott piszkos pénzeket a Strabag „kijáróemberének” - Aczél Zoltán - megbízásából. A bűnügyi portál megtudta: Mesterházy Ernő, Aczél Zoltán és Bojár Iván András néhány éve együtt pihenték ki a pénzcsinálás „fáradalmait” a Bali szigetén található exkluzív villaparkban. A Privát Kopó információja szerint az akkor Bojár Iván András érdekeltségébe tartozó építészeti magazin - pr-cikkek közléséről szóló - zsíros reklámszerződést kötött a Strabaggal. Bojárral összefüggésben 2013-ban felmerült, hogy szexuálisan bántalmazhatta 5 éves kislányát. A büntetőeljárást a BRFK „bűncselekmény hiányában” megszűntette, anélkül, hogy a cselekmény feltételezett elkövetőjét - tanúként vagy gyanúsítottként - kihallgatta volna. A „Szeretem Budapestet Mozgalom” egyesület 2013-ban 6 millió forint célzott támogatást nyújtott - Budapest Főváros Önkormányzatán keresztül - a BRFK Gyermek- és Ifjúságvédelmi Osztályának. Az egyesület elnöke akkor Bojár Iván András volt.

(Folytatjuk, mert „más” gondok is felmerültek az „urakkal” kapcsolatban…)

Fotók a Balin található Mesterházy-vagyonról:

  
 
 

Nagyobb méretű fotók a http://www.pestiriport.hu/ portálon láthatók!

További friss információk
Mindent beismert a Boldog-ügy egyik vádlottja: kenőpénzeket vett át és juttatott célba
A NAV nyomozói rajtaütöttek a badacsonytomaji fideszes pénzszivattyún
A fideszes Simonka Györgyöt újabb bűncselekmény miatt hallgatták ki
Gyermekpornográfia miatt emelt vádat az ügyészség Fohsz Tivadar egykori fideszes politikus ellen
Továbbra is fegyházba küldené az ügyészség a Jobbik volt politikusát, Kovács Bélát
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat