Ma: 2024.06.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Újabb csapás a drogterjesztőkre
Privátkopó 2023. 10. 12. 7:05:00

A Jászberényi Rendőrkapitányság nyomozói olyan bűnügyi információ birtokába jutottak, hogy városszerte többen kábítószernek, illetve új pszichoaktív anyagnak minősülő szert árulnak 1000-1500 forint/pakk áron, és több fogyasztót látnak el a bűnös anyaggal. A rendőrök az ügyben tizennyolc személyt állítottak elő, öt főt gyanúsítottként hallgattak ki, akik közül négyet őrizetbe vettek.A jászberényi rendőrök a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Felderítő Osztálya, Bűnügyi Osztálya, a Rendészeti Igazgatóság Tisza MEKTO, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Cserhát MEKTA, valamint a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Agria MEKTA műveleti egységeinek közreműködésével 2023. október 9-én, összehangolt akció keretében, egyszerre hat helyszínen jelentek meg, tartottak kutatást, és állítottak elő fogyasztókat és dílereket. A nyomozók kábítószer gyanúját keltő anyagot, készpénzt, mobiltelefonokat, valamint a kereskedéshez használt eszközöket foglaltak le.

A rendelkezésre álló adatok alapján a jászsági rendőrök két 28 éves férfit és egy 28 éves nőt, valamint egy 24 és egy 51 éves helyi férfit hallgattak ki új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt. Az 51 éves férfi kerítés és kitartottság bűncselekményekkel is gyanúsítható, mivel egy prostitúciós tevékenységet végző nőismerősének ellenszolgáltatásért cserébe védelmet nyújtott, ügyfeleket szerzett, és a bevételből részesült.

A nő kivételével a rendőrök őrizetbe vették a gyanúsítottakat és letartóztatásukra tettek előterjesztést.

További friss információk
5 évig bujkált az elítélt kábítószer-kereskedő
Két drogdílerrel kevesebb
BRFK: 75 elfogás
Futószalagon lopott a cigánynő, alkalmi szexpartnerét is kifosztotta
Rendőrkézen a szökött fogoly
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat